Hulp nodig?
Stel hier uw vraag...

U bevindt zich hier: Home Werken bij Revatech

Werken bij Revatech

Revatech is een professionele en succesvolle organisatie die werkzaam is in een zeer dynamische omgeving. In een collegiale werkomgeving bieden wij onze medewerkers veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit wordt gestimuleerd door in teamverband te werken waar men open staat voor elkaars feedback en waar men zelfstandig problemen oplost.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Logistiek medewerker
Monteur binnendienst

Mochten wij op dit moment geen (passende) vacatures hebben en u wilt toch uw CV achter laten, dan kunt u een open sollicitatie sturen naar info@revatech.nl. Vergeet niet uw CV mee te sturen, want anders kunnen wij uw open sollicitatie niet in behandeling nemen.

Na ontvangst nemen wij uw sollicitatie een half jaar op in onze portefeuille. Mocht er gedurende deze periode een passende vacature ontstaan, dan nemen wij uw sollicitatie in de procedure mee. Na een half jaar vernietigen wij uw sollicitatiegegevens in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de afdeling P&O via telefoonnummer 0511 – 460 660.

HMC telefoon_3237