Hulp nodig?
Stel hier uw vraag...

U bevindt zich hier: Home Over ons

Over ons

Revatech is een revalidatietechnisch bedrijf dat zorg draagt voor de verstrekking van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen, waardoor ouderen en mensen met een beperking hun zelfredzaamheid en mobiliteit kunnen vergroten. Revatech werkt in opdracht van gemeenten, (thuiszorg-) instellingen en particulieren.

Geschiedenis

Revatech is in 1995 in Dirkshorn opgericht door fietsenhandelaar Jan Jissink. In de Wet Voorzieningen Gehandicapten (WVG) werd op 1 april 1994 geregeld dat de gemeente verantwoordelijk is voor het verstrekken en vergoeden van rolstoelen, woningaanpassingen en vervoersvoorzieningen. Jan Jissink wilde graag uitbreiden en is naar aanleiding van de WVG in gesprek gegaan en kreeg het contract om het onderhoud en service van deze voorzieningen in de gemeenten in Noord-Holland uit te voeren.

In 2008 heeft Jan Jissink Revatech verkocht aan Zorggroep Friesland. Hieronder viel ook het Hulpmiddelen Centrum, een leverancier van revalidatiehulpmiddelen in Friesland, waarmee we tot op heden een nauwe samenwerking hebben. Drie jaar geleden verhuisden we van Dirkshorn naar de Langeloop in Schagen, op de plek van de voormalige drukkerij Van Ketel. Hier zetten wij ons tot op de dag van vandaag met hart en ziel in om mensen de gelegenheid te bieden zo lang mogelijk een zelfstandig leven te kunnen leiden.

Regionaal betrokken

Onze vestiging in Schagen is volledig ingericht op het bieden van dienstverlening aan uw organisatie zoals levering, onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Ons werkgebied behelst heel Noord-Holland, van Texel tot aan de Randstad. Door onze aanwezigheid in uw regio zijn wij in staat snel en efficiënt het onderhoud te plegen op al uw hulpmiddelen. Tevens bieden wij u onze aanverwante servicedienstverlening aan. De vakkennis en betrokkenheid van onze ervaren medewerkers is hetgeen waar Revatech bekend om staat.

Naamswijziging

Vanaf 1 januari 2018 gaan wij samen verder onder één naam. Wij werken al lange tijd samen met het Hulpmiddelen Centrum en alle andere hulpmiddelenbedrijven van de JenS Beenhakker Groep. Dit levert veel voordelen op, zoals een uitgebreider assortiment en meer kennis en ervaring. Ondertussen zijn we samengevoegd tot één organisatie. Om te zorgen voor een eenduidige uitstraling en om de samenwerking te onderstrepen, hebben we besloten al onze bedrijven samen te voegen onder één naam en één logo. Daarom gaan wij vanaf 1 januari 2018 samen verder onder de naam Hulpmiddelencentrum. De naam en uitstraling veranderen. De hulpmiddelen, dienstverlening en het advies blijven zoals u van ons gewend bent. Mét dezelfde kwaliteit en service.