Hulp nodig?
Stel hier uw vraag...

U bevindt zich hier: Home NRG bike € 495,-

NRG bike € 495,-

Een ‘nieuwe’ manier van voortbewegen

U ziet ze vaak op het trottoir racen: kleine kinderen op een loopfietsje. Het concept van de loopfiets is niet nieuw, maar de toepassing van een loopfiets als loophulpmiddel voor volwassenen is wel relatief nieuw en onbekend. Senioren die slecht ter been zijn en mensen met specifieke klachten hebben vaak behoefte aan ondersteuning bij het lopen. Bijvoorbeeld bij kortademigheid, vermoeidheid en gewrichtsklachten. Met de NRG bike voor volwassenen ervaart u een hele nieuwe manier van voortbewegen.

nrgbike2

Vergroot uw loopafstand

Lopen kost veel minder energie, waardoor afstand een andere betekenis krijgt. Het belangrijkste doel is het vergroten van de loopafstand. En dus blijven bewegen. De NRG Bike biedt vele voordelen: doordat u zit, draagt de fiets uw gewicht. Daarnaast rolt de fiets, waardoor u veel minder stappen hoeft te zetten op een bepaalde afstand. Bovendien mag u ermee op de stoep, in de stad en in de winkels. Samen wandelen, boodschappen doen en uzelf gemakkelijk over grotere afstand verplaatsen. Uit onderzoek is gebleken dat de loopafstand met de loopfiets 40% toeneemt bij nagenoeg dezelfde inspanning. De NRG Bike is licht en compact en hierdoor eenvoudig mee te nemen in de auto. Tevens heeft de NRG Bike een lage instap en eenvoudige instelmogelijkheden.

Download hier de folder

Afmetingen

  • Lengte: 116 cm
  • Hoogte: 70 – 90 cm
  • Instaphoogte: ca. 16 cm
  • Wielmaat: 16 inch (voor) en 12 inch (achter)

Technische gegevens

  • Velgrem voor
  • Gewicht 8 kg

Optioneel

  • Mand voorzijde

Probeer de NRG bike vrijblijvend in onze showroom!

U kunt de NRG bike in onze showroom zien en proberen. Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom. Om u goed en snel te helpen, raden wij u aan een afspraak te maken.

De Langeloop 16-20
1742 PB Schagen
T 0511 – 460 660 (telefooncentrale HMC)
E info@hulpmiddelencentrum.nl