Hulp nodig?
Stel hier uw vraag...

U bevindt zich hier: Home Nieuws

Sponsortocht Stichting Vrienden van Ed

Afgelopen zaterdag organiseerde Stichting Vrienden van Ed een sponsortocht van 14 km voor een nieuwe aangepaste auto voor Ed. Ed is 25 jaar geleden door een ernstig ongeluk een arm en been kwijtgeraakt. Desondanks gaat het goed met hem. Hij woont zelfstandig en kan zelfs in een aangepaste auto rijden. Echter is zijn huidige auto aan vervanging toe. Dit kan Ed zelf niet betalen en daarom hebben zijn vrienden een sponsortocht voor hem georganiseerd.

Wij hebben tijdens deze tocht diverse rolstoelen uitgeleend om mensen te laten ervaren hoe het voelt om in een rolstoel te zitten. Er deden ruim 200 mensen mee aan deze sponsorloop en er is deze middag € 6.500,- opgehaald! Het was een groot succes!

Kijk voor meer informatie op www.stichtingvriendenvaned.nl

Fotograaf: MGMDZIJN Foto- | Reclamestudio

Vanaf 1 januari 2018 gaan wij samen verder onder één naam!

Wij werken al lange tijd samen met het Hulpmiddelen Centrum en alle andere hulpmiddelenbedrijven van de JenS Beenhakker Groep. Dit levert veel voordelen op, zoals een uitgebreider assortiment en meer kennis en ervaring. Ondertussen zijn we samengevoegd tot één organisatie. Om te zorgen voor een eenduidige uitstraling en om de samenwerking te onderstrepen, hebben we besloten al onze bedrijven samen te voegen onder één naam en één logo. Daarom gaan wij vanaf 1 januari 2018 samen verder onder de naam Hulpmiddelencentrum. De naam en uitstraling veranderen. De hulpmiddelen, dienstverlening en het advies blijven zoals u van ons gewend bent. Mét dezelfde kwaliteit en service.

 

Gratis rollatorkeuring woensdag 1 november

In samenwerking met Revalidatie- en Behandelcentrum Samen organiseert Revatech aanstaande woensdag 1 november een gratis rollatorkeuring! Van 9.30 tot 11.30 uur bent u van harte welkom in Molenweid, Patrijzenlaan 31 in Wieringerwaard. Tijdens de rollatorkeuring wordt de rollator door fysiotherapeut Renée Miedema van Woonzorggroep Samen ingesteld op de persoonlijke situatie van de gebruiker. Revatech voert reparaties uit en keurt de rollator technisch. De keuringen zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u terecht bij Revalidatie- en Behandelcentrum Samen via 0224 – 211 149 of behandelcentrum@woonzorggroepsamen.nl.

 

 

 

 

Training thuiszorgmedewerkers Omring bij Revatech

In de komende periode worden er bij Revatech 8 opfriscursussen verzorgd voor thuiszorgmedewerkers. De trainingen worden gegeven door ergocoach Sjoukina van Veen. Tijdens deze jaarlijkse trainingen wordt alle kennis over hulpmiddelen en het gebruik ervan weer opgefrist. De training wordt aangeboden aan alle thuiszorgmedewerkers van Omring.

Gratis rollatorkeuring woensdag 18 oktober

In samenwerking met Revalidatie- en Behandelcentrum Samen organiseert Revatech komende woensdag 18 oktober een gratis rollatorkeuring! Van 15.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom in Sint Jozefpark, Jozefpark 1 in Tuitjenhorn. Tijdens de rollatorkeuring wordt de rollator door fysiotherapeut Marc Koster van Woonzorggroep Samen nagekeken en ingesteld op de persoonlijke situatie van de gebruiker. De keuringen zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u terecht bij Revalidatie- en Behandelcentrum Samen via 0224 – 211 149 of behandelcentrum@woonzorggroepsamen.nl.

Maatwerk Revatech

Indien een standaard hulpmiddel niet voldoende is, helpen wij graag in het aanpassen en op maat maken van hulpmiddelen. Met onze eigen afdeling stoffering zijn wij in staat maatwerkoplossingen te bieden, zoals aangepaste rugleuningen, zittingen of armleggers.

Heeft u ook een op maat gemaakte aanpassing nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Hiervoor kunt u mailen naar instellingenNH@hulpmiddelencentrum.nl.

Wijziging topstructuur JenS Beenhakker Groep

Met ingang van 1 oktober 2017 trekt Stefan van Bloemendaal, de huidige eigenaar en bestuurder van de JenS Beenhakker Groep (JBG), zich terug als algemeen directeur van JBG.

Van Bloemendaal blijft betrokken bij het bedrijf als aandeelhouder en voorzitter van de nog op te richten Raad van Advies.

Gerrit van Deutekom is aangesteld om Van Bloemendaal op te volgen als nieuwe algemeen directeur (CEO). Van Deutekom was al lid van het directieteam van JBG in de rol van directeur transitie. Daarvoor vervulde hij de functie van algemeen directeur bij verschillende hulpmiddelenbedrijven in Noord Nederland.

Het directieteam wordt gecompleteerd met de aanstelling van Barry van ’t Hull. Van ’t Hull wordt verantwoordelijk voor de operatie en financiën (COO/CFO). Hij maakt de overstap van Boer & Croon Corporate Finance, waar hij werkzaam was in de functie van Director.

De JenS Beenhakker Groep is een landelijk opererende speler in de markt van mobiliteitshulpmiddelen. Ontstaan uit diverse fusies en overnames, is het bedrijf actief onder verschillende merknamen. Per 1 januari aanstaande zullen de huidige merknamen worden vervangen door één nieuwe naam:

 

 

 

Succesvolle Open Dag Revatech

Afgelopen zaterdag 30 september vond onze jaarlijkse Open Dag plaats! Er was van alles te doen: zo was er een scootmobielparcours, werden er rondleidingen door het bedrijf gegeven en konden bezoekers hun rollator gratis laten checken. Verder werden er door verschillende leveranciers producten gedemonstreerd en was de Seniorenpartij Schagen aanwezig om bezoekers te ontvangen. Ook dit jaar hebben we een groot aantal bezoekers mogen verwelkomen. We kunnen weer spreken van een geslaagde Open Dag!

Bekijk hieronder de foto’s!

Open Dag

Kom op zaterdag 30 september naar de Open Dag van Revatech aan de Langeloop 16-20 in Schagen. Tijdens deze dag organiseren we diverse productdemonstraties en staan onze adviseurs voor u klaar voor vragen en advies over hulpmiddelen.

Nieuw dit jaar is onze themamarkt over veilig en vertrouwd thuis wonen, waarbij wij u onder andere informeren over valpreventie. Tevens geven wij graag tips en advies over veilig en vertrouwd wonen. Wij laten hier ook onze nieuwste hulpmiddelen zien voor in en om het huis, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Ook kunt u diverse hulpmiddelen uitproberen op een vaardighedenparcours en uw rollator gratis laten controleren op gebreken.

Download hier de flyer

We hebben voor iedereen iets interessants.
Met onder andere:

 • Themamarkt over veiligheid in en om het huis
 • Verkeerslessen, vaardighedenparcours en praktijkrit door de Fietsersbond
 • Gratis rollatorcheck
 • Parcours voor rollator, driewielfiets
  en scootmobiel
 • Leuke aanbiedingen
 • Interessante productdemonstraties
 • Diverse leveranciers met informatie
  en nieuwe producten
 • Rondleidingen
 • Demonstratie individueel maatwerk
 • Springkussen voor de kinderen

Adresgegevens

De Langeloop 16-20
1742 PB Schagen
Openingstijden: ma-vr van 8.30 tot 17.00 uur

Revatech_kaartje

 

U bent van harte welkom tijdens onze Open Dag in Schagen op zaterdag 30 september!