Hulp nodig?
Stel hier uw vraag...

Wijziging topstructuur JenS Beenhakker Groep

Met ingang van 1 oktober 2017 trekt Stefan van Bloemendaal, de huidige eigenaar en bestuurder van de JenS Beenhakker Groep (JBG), zich terug als algemeen directeur van JBG.

Van Bloemendaal blijft betrokken bij het bedrijf als aandeelhouder en voorzitter van de nog op te richten Raad van Advies.

Gerrit van Deutekom is aangesteld om Van Bloemendaal op te volgen als nieuwe algemeen directeur (CEO). Van Deutekom was al lid van het directieteam van JBG in de rol van directeur transitie. Daarvoor vervulde hij de functie van algemeen directeur bij verschillende hulpmiddelenbedrijven in Noord Nederland.

Het directieteam wordt gecompleteerd met de aanstelling van Barry van ’t Hull. Van ’t Hull wordt verantwoordelijk voor de operatie en financiën (COO/CFO). Hij maakt de overstap van Boer & Croon Corporate Finance, waar hij werkzaam was in de functie van Director.

De JenS Beenhakker Groep is een landelijk opererende speler in de markt van mobiliteitshulpmiddelen. Ontstaan uit diverse fusies en overnames, is het bedrijf actief onder verschillende merknamen. Per 1 januari aanstaande zullen de huidige merknamen worden vervangen door één nieuwe naam: