Hulp nodig?
Stel hier uw vraag...

Week van Zorg en Welzijn

Van maandag 13 t/m zaterdag 18 maart is het de Week van Zorg en Welzijn. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Ook wij doen mee aan de Week van Zorg en Welzijn! U kunt ons zaterdag 18 maart a.s. op diverse locaties bezoeken!

Gratis rollatorcheck bij De Trambaan
Op zaterdag 18 maart a.s. organiseert Sportservice Schagen in samenwerking met Revatech en Woonzorggroep Samen een gratis fitheidstest bij De Trambaan in Nieuwe Niedorp exclusief voor 75-plussers. Hier kunt u tussen 9.30 uur en 11.00 uur deelnemen aan diverse testen om te kijken hoe het is gesteld met uw fitheid. Daarnaast krijgt u tijdens deze ochtend persoonlijk (beweeg)advies, informatie over valpreventie en kunt u uw rollator gratis laten keuren door een monteur van Revatech zodat u weer veilig op pad kunt.

Locatie
Koperwiek 30
1733 BA Nieuwe Niedorp

Klik hier voor meer informatie over de fitheidstest.

Open Dag Magnushof
Woonzorggroep Samen organiseert op zaterdag 18 maart a.s. een Open Dag bij haar locatie Magnushof in Schagen. Er zijn van 10.00 uur en 16.00 uur allerlei activiteiten, van lezingen tot rondleidingen en van diverse testen tot een informatiemarkt. Ook Revatech is aanwezig op de informatiemarkt. Daarnaast kunt u tussen 13.00 uur en 16.00 uur uw rollator gratis laten keuren door een monteur van Revatech. Komt u ook?

Locatie
Verpleeghuis Magnushof
Jacob Ruijsdaellaan 30
1741 KW Schagen

Klik hier voor het programma en meer informatie over de Open Dag van Magnushof.

Zien wij u ook op 18 maart?