Hulp nodig?
Stel hier uw vraag...

Deel uw verhaal en win een iPad Pro!

Een hulpmiddel kan een grote rol in uw leven vervullen. Uw hulpmiddel zorgt voor leefbaarheid en veiligheid in en om uw huis. Het maakt uw leven makkelijker. Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH) wil de waarde van hulpmiddelen laten zien door positieve ervaringen van gebruikers van hulpmiddelen in beeld te brengen. Daarom organiseert het NKH deze verhalenwedstrijd. Wat zijn uw positieve ervaringen? Vertel hoe waardevol uw hulpmiddel is en maak kans op een iPad Pro!

firevaned

Hoe doet u mee?
Stuur uw verhaal van maximaal 500 woorden of in de vorm van een video van maximaal 1,5 minuut uiterlijk 1 februari 2017 op naar info@firevaned.nl. Een deskundige jury – bestaande uit: Gerard de Nooij, Monique Kalkman en Otwin van Dijk – zal de winnaar van de verhalenwedstrijd kiezen. De winnaar ontvangt een iPad Pro.

Over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen
Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen helpt bij het kiezen van een hulpmiddel van kwaliteit. Ondernemers met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Steeds meer organisaties binnen deze branche beschikken over het Keurmerk; in totaal bedienen zij 80% van de markt in Nederland. Ook wij van Revatech beschikken over dit keurmerk!

Download hier de flyer ‘Deel jouw verhaal en win een iPad Pro’.

Download hier de voorwaarden van deelname.

Kijk voor meer informatie op www.nationaalkeurmerkhulpmiddelen.nl/verhalen-wedstrijd